top of page

Facefirst - et sosiale medier byrå

Som kreativt innholdsbyrå kommer vi ikke utenom våre elskede sosiale kanaler. De sosiale mediene viser seg stadig å være en av de hurtigst voksende medieformene, og det er liten tvil om at sosiale medier tar mer og mer over for tradisjonell markedsføring.

 

Ingen kan kalle seg en “sosiale medier-ekspert” -alene. Da er det veldig fint at det finnes flinke folk som brenner for å skape engasjement og godt innhold tilpasset sosiale kanaler!

 

Facefirst startet en gang i tiden som en elevbedrift som spesialiserte seg på å lage Facebook-sider for bedrifter, og har siden vokst både i størrelse, og erfarings- og kunnskapsmessig.

 

I dag flyr vi rundt med foto- og videokamera, leker oss med visuell historiefortelling, har kreative workshops der vi koker sammen unike måter for bedrifter å skille seg ut i en jungel av tilbydere. Vi jobber målrettet med planlegging og strategier for å komme dit vi vil for, og med, våre kunder.

 

Det hjelper ikke med godt innhold hvis ingen ser det!

 

Vi hjelper våre kunder med å skape godt innhold, drifte de sosiale mediene, og med spredning av deres budskap via annonsering og promotering.

 

Drift av SoMe/sosiale kanaler for våre kunder

 

For å lykkes godt med sin sosiale tilstedeværelse trenger kundene, og kanalene i seg selv, å bli fôret med relevant og engasjerende innhold. Jo mer, jo bedre! Publikum ønsker innhold som engasjerer og interesserer, og det samme gjelder også for de smarte algoritmene som bygger opp og personaliserer de sosiale mediene.

 

Vi hjelper til med planlegging, produsering av engasjerende innhold, effektiv publisering, spredning til de riktige målgruppene og mere til! 

 

Sammen skaper vi vekst i de sosiale kanalene, engasjerer deres publikum, og jobber målrettet med innhold som konverterer.

 

Annonsering i SoMe/Sosiale medier

For å oppnå bedre rekkevidde, og å nå ut til de rette målgruppene for sitt marked, hjelper det i høy grad med målrettet annonsering i sosiale medier. Enten det er for merkevarebyggende aktiviteter, eller rett og slett for å generere konverteringer i form av henvendelser og salg.

 

Behøver du kanskje hjelp til å komme i gang med annonsering på Facebook og Instagram, TikTok, Snapchat, LinkedIn eller andre steder?

 

Vi hjelper til med planlegging og oppsett av aktiviteter, skaper godt og relevant innhold som treffer deres publikum, lokaliserer og jobber med segmenterte målgrupper, sørger for å opprettholde gode leads gjennom retargeting, bygger opp og gjennomfører kampanjer med effektiv A/B-testing i innlæringsperioden, hyppig effektmåling underveis og grundig rapportering av målbare resultater.

 

La oss ha det gøy sammen, skape masse godt engasjement og konverteringer, og lære mest mulig om hva det er som engasjerer og interesserer deres publikum.

bottom of page